Hold dig væk fra “En Romantisk Aften i Botanisk Have”

Jeg gør normalt ikke det store ud af det, hvis jeg har haft en dårlig oplevelse til en begivenhed eller på en restaurant, men PB Action Fest & Eventbureau har simpelthen opført sig så dårligt ifm. musikbegivenheden En romantisk aften i Botanisk Have, at jeg føler mig nødsaget til at få det ud til så mange mennesker som muligt, ikke mindst fordi det ser ud til, at de er ved at have udsolgt til næste års arrangement af samme navn.

En romantisk aften i Botanisk Have er et helaftens-arrangement, hvor man kan gå rundt og høre koncerter i Botanisk Have i København, mens man sipper lidt rosé og spiser en bid mad. Til årets arrangement, som lå 5. juni, kunne man bl.a. høre Sebastian, Alberte Winding og Nanna.

Arrangementet var dog fuldstændigt amatør-agtigt planlagt:

  • Køen var så lang, at man ikke kunne nå første koncert. De havde simpelthen ikke nok kapacitet til at lukke folk hurtigt ind. Der var derfor også ekstremt mange mennesker i haven.
  • En del af billetten bestod af et glas rosé, men man fik ikke udleveret rosé. Vi fik derimod en sodavandsagtig drik.
  • Hele haven havde udsolgt for hvidvin halvanden time efter portene blev åbnet og der var ingen nedkøling af drikkevarer, så man kunne vælge mellem varm rødvin eller varme øl, sidstnævnte dog kun i de perioder, hvor øl ikke også var udsolgt.
  • Der var så lidt afstand mellem scenerne, at det føltes som om man stod midt i flere koncerter.
  • Men værst af alt, så var der ikke nok middagsmads-pakker på trods af, at man skulle bestille dem på forhånd. Arrangørerne vidste altså præcist, hvor meget mad der skulle købes, men havde ikke købt nok. Vi fik dog vores penge tilbage for disse efter arrangementet.
  • Nanna havde aflyst. Dette blev ikke oplyst til gæsterne, fx med et skilt ved scenen. Hun skulle spille 2 eller 3 gange i løbet af aftenen, og hver gang sad publikum klar, fordi de troede hun stadig var der.

Ovenpå denne oplevelse var min kone og jeg godt utilfredse, så vi skrev en TrustPilot-anmeldelse og så tænkte jeg, at det ligesom var det. Grunden til at jeg nu alligevel skriver dette indlæg er, at PB Action Fest & Eventbureau i månedsvis har forsøgt at slette og fjerne den negative feedback, som efterfulgte arrangementet. Først anmeldte de samtlige negative anmeldelser på TrustPilot som værende spam, og nu har de helt lukket deres ene hjemmeside og omdøbt dennes profil på TrustPilot til “Blomster til dit bryllup” for at skjule, at profilen faktisk henviser til deres arrangement i Botanisk Have. TV2 Lorry har også skrevet en kritisk artikel om eventet, hvor ejeren af PB Action Fest & Eventbureau, Peter Bindner, påstår, de er forsigtige med at anmelde bedømmelser for spam. En absurd påstand, når flere bedømmelser udelukkende gav et faktuelt billede af, hvordan aftenen foregik.

Deres primære hjememside er stadig oppe og de har derfor ikke kunnet skjule den negative feedback helt, selvom de dog har forsøgt ved fx at ændre profilens kategori til “Kørsel”: https://dk.trustpilot.com/review/enromantiskaftenibotaniskhave.dk

Forhåbentligt er du stødt på dette indlæg via Google, fordi du har søgt information om arrangementet, og forhåbentlig sparer du nu dine penge og bliver hjemme.

https://www.pbaction.dk/om-os/om-pb-action-eventbureau/peter-borsen-2/